YRITYKSILLE
Yrityshieronta     
                                                                                                
Tarjoan tehokasta ja hoitavaa hierontaa  yrityksenne tiloissa. Ohjaan myös omatoimiseen harjoitteluun soveltuvia vahvistavia ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä. Yrityskäynneille tuon mukanani kaikki tarvittavat välineet sekä hierontapöydän. Yritys tarjoaa hierontaan soveltuvan tilan, kuten neuvotteluhuoneen, pukuhuoneen tai jonkin muun rauhallisen tilan.


Hieronnan hyötyjä ovat:
  • Työkyvyn ylläpito
  •  Sairauspoissaolojen väheneminen ja ennaltaehkäisy   (Liikuntaelimistön vaivat ovat tavallisimpia työhön liittyviä terveysongelmia Suomessa ja suurin sairauspoissaolojen syy. Selkävaivat aiheuttavat eniten sairauspoissaoloja, jopa enemmän kuin äkilliset ylempien hengitysteiden infektiot eli flunssat. (Lähde: Työterveyslaitos ja Terveystalo)
  •  Fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin lisääminen
  •  Yksilön ja työyhteisön toimintakyvyn paraneminen
  •  Stressin väheneminen
  •  Työssäviihtyvyyden paraneminen 

Kustannukset yrityshieronnassa voidaan jakaa esimerkiksi seuraavalla tavalla:
  1. Yritys maksaa hieronnan kokonaisuudessaan ja hieroja laskuttaa yritystä
  2. Yritys maksaa osan ja työntekijä maksaa osan hieronnasta. Hieroja laskuttaa yritystä ja työntekijä maksaa käteisellä/laskulla.
  3. Työntekijä maksaa hieronnan kokonaisuudessaan käteisellä/laskulla.

Yritykselle koulutettu hieroja on turvallinen valinta. Hän on suorittanut hierojan ammattitutkinnon ja kuuluu Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (VALVIRA) rekisteriin sekä potilasvahinkovakuutuksen piiriin.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!